Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Duo plank

vloeren
ContactLaten leggen

Duoplank: hout met een stevige onderlaag

 

Duoplank heeft de warme uitstraling van hout. De multiplex onderlaag maakt de vloer stevig. Een duoplank vloer kunt u aanpassen aan uw eigen smaak. Wat is een duoplank? De toplaag van een duoplank bestaat bijvoorbeeld uit eikenhout en is 4 tot 7 mm dik. Daaronder zit nog een laag. Dit is multiplex, om uw vloer extra stevig te maken. Hout krimpt en zet uit bij temperatuurschommelingen, maar door de onderlaag gebeurt dit minder. Het maakt de vloer stabieler.

 Duoplank is veelzijdig. Eigenlijk kun je met een duoplank vloer bijna alles doen. Wilt u een verouderde look? Dan zorgen wij dat de vloer er ouder uit komt te zien. Het hout roken, schaven of borstelen kan ook. De planken zijn in verschillende breedtes te krijgen. En wilt u veel noesten, of juist weinig? Ook daar kunt u in kiezen. Natuurlijke onregelmatigheden blijven zichtbaar. Dit maakt iedere duoplank vloer uniek. Een duoplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming

Multiplank is veelzijdig

Eigenlijk kun je met een multiplank vloer bijna alles doen. Wilt u een verouderde look? Dan zorgen wij dat de vloer er ouder uit komt te zien. Het hout roken, schaven of borstelen kan ook. De planken zijn in verschillende breedtes te krijgen. En wilt u veel noesten, of juist weinig? Ook daar kunt u in kiezen. Natuurlijke onregelmatigheden blijven zichtbaar. Dit maakt iedere multiplank vloer uniek. Een multiplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming.

 

Tip

Een multiplank kunnen we los van de vloer eronder leggen. Dit noemen we dan ‘zwevend plaatsen’. Gaat u verhuizen? Dan kunt u de vloer in veel gevallen gewoon meenemen. Deze vloer kunnen we ook verlijmen aan de vloer eronder. Het tikken van uw hakken of het verschuiven van die ene stoel horen uw medebewoners dan minder goed.

EIGENSCHAPPEN

MATERIAAL Houten toplaag
GESCHIKT VOOR Vloerverwarming
ISOLATIE Ondervloeren
EIGENSCHAP Stabiele vloer
ONDERHOUD Periodiek
VERZORGING Producten

Duoplank is veelzijdig

Eigenlijk kun je met een duoplank vloer bijna alles doen. Wilt u een verouderde look? Dan zorgen wij dat de vloer er ouder uit komt te zien. Het hout roken, schaven of borstelen kan ook. De planken zijn in verschillende breedtes te krijgen. En wilt u veel noesten, of juist weinig? Ook daar kunt u in kiezen. Natuurlijke onregelmatigheden blijven zichtbaar. Dit maakt iedere duoplank vloer uniek. Een duoplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming.

Laten leggen door een vakman

Een duoplank kunnen we los van de vloer eronder leggen. Dit noemen we dan ‘zwevend plaatsen’. Gaat u verhuizen? Dan kunt u de vloer in veel gevallen gewoon meenemen. Een duoplank kunnen we ook verlijmen aan de vloer eronder. Het tikken van uw hakken of het verschuiven van die ene stoel horen uw medebewoners dan minder goed. Wilt u uw vloer af laten werken met olie? Of juist de extra goede bescherming van lak? Dit kan gelukkig allemaal bij een duoplank.