Parket soorten kiezen

 

Uniek en exclusief

Iedere vloer maken wij uniek. In onze showrooms ziet u wat er allemaal mogelijk is met houten vloeren. Door te kiezen voor de juiste soort plint maakt u uw vloer helemaal af passend bij uw smaak. Kies bijvoorbeeld voor een afdeklijst in dezelfde houtsoort of kies voor hoge witte plinten tegen de muur voor een klassiek moderne uitstraling.

Een vloer uitkiezen in 5 stappen

Een vloer kiezen is voor veel mensen lastig. Wordt het een parketvloer, laminaat, of toch een pvc-vloer? En wat betekent de materiaalkeuze voor de kleuren waar u uit kunt kiezen? Onze vakmensen helpen u!

Patroonvloer in een strak interieur

Er zijn een aantal woonstijlen die grofweg ingedeeld kunnen worden in 4 hoofdstijlen: klassiek, modern, landelijk en traditioneel. Voor elke woonstijl hebben wij houten vloeren die perfect passend zijn in deze stijl. Patroonvloeren, zoals een visgraat, hebben wij in vele afmetingen, houtsoorten, kleuren en uitvoeringen. In dit blog focussen we even op patroonvloeren, vanzelfsprekend kan er ook gekozen worden voor plankenvloeren in hout, laminaat, pvc of kurk.

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.