Houtsoorten kiezen

 

Parketgroep Nederland biedt een uitgebreid assortiment houtsoorten, zowel extreem harde als middelhard. Houtsoorten die in verschillende kleurnuances beschikbaar zijn van licht naar donker, van geel tot rood en bruintinten.

Het meest verkochte parket is eiken. Het is handig om een houtsoort eerst even te zien. U kunt hiervoor altijd terecht bij een van onze winkels. Leg de monsterborden gerust even op de grond, met het licht mee. Zo komt de vloer uiteindelijk ook te liggen. Soms kunt u de voorbeelden mee naar huis nemen. Zo ziet u in uw eigen omgeving hoe het hout past bij die ene gekleurde muur, of de nét andere bruintint van uw tv-meubel.

Door het hout te behandelen met een olie, een lak of hardwax-olie kunt u ook voor uw eigen kleurnuance kiezen die past bij uw woonstijl. In onze winkels vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. We hebben voorbeelden liggen zodat u een idee krijgt van de verschillende effecten. Maak een afspraak in een van onze winkels. Wij adviseren u graag.

Houtsoorten

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.