De mooiste

laminaat vloeren
ContactLaten leggen

Laminaat, de uitstraling van hout

 

Heeft u een houtsoort gezien die u mooi vindt? Kijk dan ook eens naar laminaat, want bijna iedere houtsoort kan in een laminaat uitvoering geleverd worden. Dit komt door de natuurgetrouwe kleuren en houtpatronen. En laat u uw handen maar eens over een laminaatplank met reliëf glijden. Dit geeft het natuurgetrouwe gevoel van een echte houten plank.

Wilt u een vloer die u kunt aanpassen aan uw eigen wensen? Ook dat is mogelijk bij laminaat, want dit heeft tegenwoordig geen standaard formaat meer. Wij kunnen het in verschillende lengtes en breedtes leveren. Een laminaatvloer kunt u daarom combineren met ieder interieur. U kunt kiezen uit laminaatvloeren met of zonder V-groef, met een structuur of met een echte synchroon lopende houtnerf structuur. Naast de keuze uit brede of smalle planken en ook in tegelmotief is er een ruime keuze.

EIGENSCHAPPEN

MATERIAAL Afwerking Melamine
GESCHIKT VOOR Intensief gebruik, vloerverwarming
ISOLATIE Ondervloeren
EIGENSCHAP Slijtvast
ONDERHOUD Onderhoudsvriendelijk
VERZORGING Producten

Laminaat is onderhoudsvriendelijk

Een kwaliteitslaminaat is een duurzame vloer. Laminaat gaat tegenwoordig zo’n 25 jaar mee. En gaat u toch verhuizen? Geen nood, want dan kunt u het laminaat gewoon meenemen. Door het kliksysteem is het gemakkelijk uit elkaar te halen en opnieuw te leggen. Laminaat kan goed tegen de zon, verkleurt niet en is vocht- en krasbestendig. Laminaat is hard en beschadigt daardoor niet snel. Even stofzuigen en met de dweil erover, en uw vloer kan er weer tegenaan.

Hoe sterk is laminaat?

Een laminaatvloer wordt afgewerkt met een slijtlaag. Deze slijtlaag is gemaakt van melamine, een harde en slijtvaste transparante kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe slijtvast de laminaatvoer is. Om te bepalen hoe ‘goed’ een laminaatvloer is heeft men normen ingevoerd. Deze normen of klasse indeling, kunt u herkennen aan de W-waardes. Hoe hoger de W-waarde hoe slijtvaster de vloer en hoe langer de levensduur.

Gemakkelijk te leggen

Laminaat leveren wij in een kliksysteem. Dit maakt het leggen erg gebruiksvriendelijk. U zou een laminaat vloer daardoor ook zelf kunnen plaatsen. De experts zeggen vaak dat een laminaat vloer ‘zwevend’ geplaatst wordt. Dit betekent eigenlijk dat het laminaat altijd los ligt van de vloer eronder. Wilt u liever niet dat anderen iedere stap horen die u zet? Dan kan het bij laminaat helpen om te kiezen voor een rubberen ondervloer. En heeft u vloerverwarming? Gelukkig zijn de meeste soorten laminaat daar gewoon op te leggen

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij welke tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.