Voor elke ruimte

een mooie vloer
InspiratieLaten leggen

Een vloer voor ieder interieur

 

Gaat u verbouwen? Heeft u net een nieuw huis gekocht? Dan heeft u het vast al druk genoeg. Stucen, verven, hier en daar een deur vervangen. En dan hebben we het nog niet eens over de inrichting. De vloer speelt een grote rol bij de uitstraling van uw huis. Een vloer kiezen die bij u past is daarom belangrijk. De specialisten van ParketGroep Nederland helpen u door alle mogelijkheden een weg te vinden.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold. De meesten hebben jarenlange ervaring, én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Bijvoorbeeld een deur die ingekort moet worden? Of een extra deklatje dat geplaatst moet worden? Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.

ParketGroep Nederland

Vindt een vestiging bij u in de buurt

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.