SimpLay PVC vloeren collectie

 

Zonder klikken of lijmen een hoogwaardige PVC vloer leggen is mogelijk met de SimpLay collectie PVC vinylvloeren. De oplossing voor een snel, makkelijk en stofvrij te leggen modulaire PVC vloer. Aangevuld met zes tapijtstroken en vier schoonloopstroken die naadloos ingepast kunnen worden. De SimpLay tegels of stroken kunnen eenvoudig worden verwisseld als de vloer om een gedeeltelijke aanpassing vraagt of om een nieuwe look te creëren. Mede door de sterke toplaag van 0,7 mm is de hele collectie uitermate geschikt voor gebruik in commerciële projecttoepassingen waar extreme belasting voorkomt, zoals winkels, hotels, kantoorgebouwen of ziekenhuizen.

SimpLay looselay parketgroep interieur 2503  SimpLay looslay pvc vloer 2567 parketgroep interieur

Mix & Match met SimpLay PVC vloeren

De kleuren en materialen van de SimpLay PVC vinylvloeren zijn perfect op elkaar afgestemd en naadloos aan elkaar te leggen en te combineren met een selectie bijpassende tapijtstroken en schoonloopstroken. De collectie bestaat uit 50 verschillende designs in drie kleurgroepen verdeeld om de keuze voor het ontwerp van uw project makkelijker te maken.“Coffee” biedt vloeren in de nu zo populaire warme bruintinten. In de serie “Berry” zijn er mooie grijstinten met sterke contrasten. Gemengde kleuren en designs zijn bij elkaar gebracht onder de noemer “Pepper”. De SImpLay collectie PVC vloeren bestaat uit moderne designs, van elegant eiken met zijdematte finish tot vintage verweerd hout of trendy betonlook.

PVC stroken en tegels in verschillende maten

De SimpLay PVC vloeren zijn verkrijgbaar verschillende afmetingen. Maten die vergelijkbaar zijn met veel voorkomende plankmaten (178x12cm) en tegelmaten (30×30 en 60x60cm) maar ook extra grote XXL maatvoeringen (185x15cm en 91x91cm). In alle gevallen is er aandacht besteed aan de details en zijn de decors optimaal afgestemd op het formaat. 

10 jaar Loose lay PVC vloeren een bewezen concept

Het principe van het los leggen van PVc vloerdelen bestaat sinds 2011. Een goed ontwikkeld concept PVC vloeren met tegels en stroken die zeer snel gelegd kunnen worden waarmee u een tijdsbesparing van wel 50%  realiseert. Aangevuld met  tapijt-en schoonloopstroken. Voor al deze drie vloersoorten geldt dat ze strook voor strook eenvoudig op een goed geprepareerde ondergrond kunnen worden gelegd. 

SimpLay PVC vloeren zijn milieuvriendelijk en duurzaam 

De hele collectie SimpLay PVC vloeren is zeer duurzaam. De vloeren zijn emissiearm en hebben het keurmerk “Indoor Air Comfort Gold“ gekregen. Er wordt geen lijm gebruikt om de vloer te leggen, wat een positief effect heeft op de luchtkwaliteit van de ruimte. De vloeren hebben een lange levensduur, zijn recyclebaar en meerdere malen te gebruiken. De tapijtstroken zijn gemaakt van ECONYLyarn, een 100% geregenereerd garen. Kortom een duurzame vloer van hoge kwaliteit. 

Collectie SimpLay PVC vinylvloeren

Voordelen

  • Echt los leggen
  • Niet egaliseren
  • 0,7 mm top slijtlaag
  • Onderhoudsvrij
  • Eenvoudig deel vervangen
  • Makkelijk verhuisbaar 

Bestel gratis SimpLay stalen,

Om thuis op uw gemak te kunnen bekijken.