Parketgroep

nederland
ContactVestigingen

ParketGroep Nederland

 

ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met 16 aangesloten showrooms verdeeld over heel Nederland. Showrooms met een ruime keuze vloeren, behandelingen en afwerkingen. Traditioneel massief en multiplank, maar ook kurk, laminaat en bijvoorbeeld PVC vloeren. De leden delen kennis en ervaring en kopen gezamenlijk in, zodat ze een gunstige prijsstelling kunnen bieden. Tevens biedt men exclusieve producten onder de naam “Nederland collectie” met een eigen invulling en uitstraling. De bij ParketGroep Nederland aangesloten leden voldoen aan strenge eisen en normen. Ze hebben het kennis- en adviesniveau in huis om de consument te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij ze past. En de vakmensen in dienst om deze vloer ook perfect te plaatsen.

De zekerheid van de ParketGroep Nederland samengevat:

  • Gegarandeerd deskundig, vakbekwaam en objectief advies vanuit een showroom
  • Uitstekende begeleiding van A tot Z zoals vochtmeting en inmeten op locatie
  • Gegarandeerde kwaliteit materiaal, perfecte montage en juiste vloerbehandeling
  • Bedrijven zijn allemaal aangesloten bij erkende branche vereniging
  • Erkend schadeherstel, partner van diverse verzekeringsmaatschappijen
  • Uitgebreid en volledig niet merk gebonden assortiment
  • Exclusieve collectie vloeren onder de naam “Nederland collectie”

25 jaar vakmanschap

Het is tijd voor een feestje!

De ParketGroep bestaat namelijk 25 jaar en samen met mijn collega’s wil ik dat graag met u vieren. Hoe? De komende tijd zullen we in de winkels diverse speciale jubileumacties aanbieden. Dit zijn unieke vloeren, die wij speciaal voor dit jubileum hebben geselecteerd. En natuurlijk bieden we deze tegen zeer scherpe prijzen aan, zodat iedereen mee kan profiteren van het jubileum.
Samen met mijn collega’s zullen wij er daarna voor zorgen dat deze vloer wordt gelegd bij u thuis, tegen de topkwaliteit die wij altijd bieden.

Tip

Een tip van de vakman?  Volg ons op Facebook, kijk regelmatig op de website of loop gewoon eens een winkel binnen om kennis te maken met de laatste jubileumacties.

Persoonlijk advies afgestemd op uw woonsituatie

Onze ervaren parketadviseurs kunnen u precies vertellen wat de beste vloer voor uw situatie is. Zo zullen wij u vragen waar de vloer komt te liggen. Voor een slaapkamer zijn de wensen en eisen vaak anders dan voor een keuken of woonkamer. Ook kan het zijn dat u rekening moet houden met regels van de VvE aangaande geluidsreductie. Of wat dacht u van de mogelijkheden van houten vloeren bij vloerverwarming? Afhankelijk van uw wensen geven wij u graag advies.

Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij bij u thuis de vloer inmeten en de situatie beoordelen. Is de ondervloer vlak genoeg, is het niet te vochtig, kunnen de deuren straks nog open en dicht? Daarna wordt de vloer definitief in bestelling genomen en plannen we samen met u een datum voor het plaatsen.

Wij bieden u graag zekerheid

ParketGroep Nederland weet dat het aankopen van een vloer niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat we u een kwaliteitsvloer leveren voor een eerlijke prijs. Wij zijn CBW-erkend voor optimale zekerheid CBW-erkend. In onze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u bij ons iets koopt. Bijvoorbeeld over betaling, levertijd, vervoer en garantie. Voor u betekent dit extra zekerheid.

Nederland Collectie

ParketGroep Huis Collectie