Hou je vloer

langer mooi!
Onderhouds TipsShop

ParketGroep onderhoudsmiddelen

 

Onze vloeren zijn afgewerkt met de beste kwaliteit vloeroliën, wax of lak en daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Om er voor te zorgen dat uw vloer lang mooi blijft, is het belangrijk dat deze in goede conditie blijft. Dit bereikt u door uw vloer goed te onderhouden. Voor het juiste vloeronderhoud heeft de ParketGroep een eigen, uitgebalanceerd assortiment met onderhoudsproducten.
Over het algemeen is het onderhoud te verdelen in dagelijks onderhoud en periodiek onderhoud.
Met dagelijks onderhoud bedoelen we regelmatig stofzuigen of vegen. Daar hoort ook bij regelmatig dweilen en uw vloer voorzien van polish, zeep of cleaner. De vloerspecialisten van de ParketGroep adviseren u graag welk onderhoudsproduct voor uw vloer geschikt is en hoe u dit het beste kunt gebruiken.

 

Periodiek onderhoud

Een houten vloer heeft zo nu en dan een opknapbeurt nodig. Wij adviseren een intensief belopen, geoliede vloer eens per jaar goed te reinigen en opnieuw in de olie te zetten. Een gelakte vloer zal gemiddeld eens in de zeven jaar opnieuw geschuurd en gelakt moeten worden.
Is uw vloer toe aan een opknapbeurt, maar heeft u geen tijd of zin om hier zelf mee aan te slag te gaan? Bij de ParketGroep helpen we u graag. Onze zeer ervaren vakmensen laten uw vloer er weer als nieuw uit zien. Wij komen bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met de dichtstbijzijnde ParketGroep-winkel.

 

Zelf uw vloer opknappen

Wilt u liever zelf uw vloer opknappen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij adviseren u graag hoe u dit het beste kunt doen. Eventueel benodigde machines kunt u bij onze winkels huren. En de onderhoudsmiddelen kunt u snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop.
Informatieboekje over onderhoud
Speciaal voor het onderhoud van vloeren heeft ParketGroep Nederland een boekje samengesteld. U kunt hieronder online bekijken: