Schadeherstel van uw vloer

 

Houten vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Toch kan het gebeuren dat u na jarenlang intensief gebruik behoefte heeft aan een grondige opknapbeurt van uw vloer. Wij verzorgen die graag voor u. Heeft u schade aan uw vloer en valt die onder uw inboedel of WA-verzekering? Kom dan bij ParketGroep Nederland om uw beschadigde vloer te laten herstellen. Wij hebben contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en maken uw beschadigde vloer als nieuw. Snel en vakkundig, zonder gedoe.

Uw vloer kan na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Dan hoeft er geen nieuwe parketvloer te worden gelegd. Na het schuren wordt uw vloer keurig afgewerkt met olie, hardwaxolie of lak. U kiest welke afwerking u het mooist vindt. De ParketGroep-olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. U bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur u wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur vervolgens op uw vloer aan. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen die net gelegd was. En u bent een stuk voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen.

Schadeherstel en Aanhelen voor alle merken

De specialisten van de Parketgroep beschikken over zeer grote vakkenis en vakmanschap. Daardoor kunnen zijn ook parketmerken van andere merken repareren of aanhelen (uitbreiden) of opnieuw leggen na bijvoorbeeld een verhuizing.

Bauwerk, Boen, Bruynzeel, Deko Marty, Haro, Junckers, Kahrs, Lamella, Langmoen, Marty, Morkaskog, Parla, Saim, Tarkett

Staat uw merk er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

 

Tip

Heeft u een mooie oude vloer met een patroon die opgeknapt moet worden?
Dat doen wij regelmatig! Het is fantastisch om zo’n oude vloer weer helemaal
in orginele staat te maken. Daarbij gebruiken we verschillende technieken zoals restaureren, aanhelen, schuren en nieuwe toplaag. Laat ons langs komen om de vloer te bekijken, zodat we samen een plan van aanpak kunnen maken.

Spotrepair

 

Waterschade? Schade door inbraak? Een van onze vloerspecialisten komt bij u langs. Kleine schades zijn vaak al op te lossen met de inzet van spotrepair. Onze parketspecialisten komen altijd bij u langs. Samen komen we tot een oplossing voor u vloer.

Een vloer is een investering die je jarenlang plezier op moet leveren. Het is dan ook vervelend als er schade aan de vloer ontstaat op een bepaalde plek. Of het nou gaat om een houten, laminaat, parket of pvc-vloer, wij hebben de oplossing: ParketGroep Spotrepair.

Soms valt er iets of heeft u een kras in uw vloer. Zonde, want uw oog valt er steeds op en het gaat irriteren. Laat het niet zover komen en maak een afspraak met de dichtstbijzijnde herstelmanager van de ParketGroep. Wij repareren de plek direct. Vaak kunt u dit nog declareren bij uw verzekering ook.

De leden van de ParketGroep zijn gecertificeerd herstelmanager. Onze specialisten zijn ervaren in het afhandelen van schadegevallen en kunnen uw vloer snel en vakkundig repareren. Dit doen zij vaak in opdracht van verzekeraars, plaatselijk en met behulp van speciale herstelproducten. Heeft u een specifiek probleem rond harde oppervlakken, wij leveren u de oplossing. Snel en vakkundig. Een beschadiging aan uw laminaat of parket? Wacht niet en maak een afspraak!

Waterschade aan uw vloer

U loopt s’ochtends de keuken in en ziet het meteen: de vaatwasser heeft gelekt. Of misschien heeft u waterschade met een andere oorzaak. Hoe zit het dan met uw vloer? Geen paniek, bij de ParketGroep Nederland komt er altijd een vakman bij u langs. Hij of zij kan dan ter plekke de schade beoordelen en op basis van deze beoordeling wordt een passende offerte gemaakt. Deze kunt u dan indienen bij de verzekering. In vrijwel alle gevallen accepteert de verzekeraar de offerete, en daarna kunnen onze parketteurs aan de slag.

Vloer zit los, komt omhoog of heeft een kier

Zit er een kier in uw vloer, of komt er een plankje ergens omhoog? Ook dan komt er een vakman bij u thuis kijken. Soms kunnen wij het probleem ter plekke oplossen met spotrepair. En anders maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.