renovatie

Uw vloer opknappen
VestigingenSchadeherstel

Vloerrenovatie

 

Stel: u heeft net een nieuw huis gekocht en u wilt de bestaande vloer aanpassen aan uw eigen stijl. Of u zit thuis lekker op de bank, en u ziet dat uw vloer eigenlijk wel aan een opknapbeurt toe is. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Er zijn veel mogelijkheden om uw vloer weer nét als nieuw te maken.

 

Schoonmaken, boenmachine of schuren?

Uw vloer weer net als nieuw? Misschien is het met goed schoonmaken en een laagje onderhoudsmiddel al gepiept. Als u een houten vloer heeft, kunt u gebruik maken van een boenmachine. Die reinigt toch nét even wat dieper dan een dweil. Maar uw vloer kan ook helemaal geschuurd worden. In veel gevallen kunt u dan zelfs de kleur van uw vloer veranderen.

 

De vloer opknappen

Vloeren opknappen is een vak. Onze specialisten gebruiken de beste materialen en machines. Wilt u weten wat in uw situatie de beste oplossing is? Vraag dan advies bij een van onze winkels. Onze specialisten voeren het vervolgens professioneel voor u uit.

Schadeherstel en aanhelen voor alle merken

De specialisten van de ParketGroep Nederland beschikken over veel kennis en vakmanschap. Daardoor kunnen zij ook parket van andere merken repareren, aanhelen (uitbreiden) of opnieuw leggen na bijvoorbeeld een verhuizing.

Bauwerk, Boen, Bruynzeel, Deko Marty, Haro, Junckers, Kahrs, Lamella, Langmoen, Marty, Morkaskog, Parla, Saim, Tarkett

Staat uw merk er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Tip

Vloeren opknappen is een vak. Wij gebruiken de beste materialen en
machines. En uiteraard behandeling wij het hout met alle mogelijke aandacht. Wilt u weten wat in uw situatie de beste oplossing is? Wij geven hiervoor graag advies, ook bij u thuis. We zorgen dat uw vloer er weer nét als nieuw uit komt te zien.

Nieuw of renoveren?

Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten op uw vloer, kunt u er voor kiezen om een nieuwe vloer te laten leggen. Toch is dit niet altijd nodig; u kunt uw vloer namelijk ook laten renoveren. Wanneer u nog steeds tevreden bent met uw vloer, kunt u beter kiezen voor een renovatie.

Hoe maakt u uw trap weer mooi?

Is uw trap versleten? Of wilt u een trap die helemaal past bij de rest van de woning? Dan is traprenovatie een goed idee. Een trap wordt veel belopen. Een aantal malen per dag naar boven en naar beneden, vaak met schoenen aan, het is geen wonder dat de trap er naar een paar jaar niet zo fraai meer uit ziet.