Onderhoud & Reparatie
RenovatieSchade herstel

Vloeronderhoud houten vloeren

 

Voor alle vloeren geldt een eigen onderhoudsprogramma. ParketGroep Nederland kan u adviseren op welke wijze u de vloer het beste kunt onderhouden.
 De verzorging van uw vloer hangt af van welke vloer u heeft. En ook de afwerking speelt een rol. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer met lak? Dan gebruikt u andere onderhoudsmiddelen dan bij olie. Onderhoudsmiddelen van ParketGroep Nederland zijn in onze vestigingen en in onze webshop verkrijgbaar.

Heeft u een moddervlek die er lastig uit gaat? Blijft dat ene vlekje water nog steeds een beetje zichtbaar? Of twijfelt u welke aanpak goed werkt bij het schoonmaken?

Heeft u vragen over welk product u nodig heeft voor uw vloer? neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij komen samen met u tot een oplossing.

Reparatie & schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En door onvoorziene omstandigheden kan er schade ontstaan aan de vloer. Schades wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Bij kleine schade kunnen we een reparatie ter plekke uitvoeren, dit noemen wij spotrepair.

Bij grotere schades loopt dit veelal via uw verzekerings adviseur. Wij kunnen een schadeherstel offerte uitbrengen, zodra de verzekering hier haar goedkeuring op geeft kunnen wij de reparatie voor u uitvoeren.

Update je houten vloer voor een hele nieuwe uitstraling!

Je vloer is een belangrijke sfeermaker in je huis. Net als je deuren bijvoorbeeld. Als je een hele nieuwe uitstraling wilt hebben van je woning dan kan je natuurlijk allemaal nieuwe meubels aanschaffen of je muren gaan verven, maar heb je wel eens bedacht om je vloer te updaten?

Met een update van je vloer heb je binnen 3 dagen een geheel nieuwe uitstraling van je woning.

Onze vestigingen

Onze adviseur helpen u graag verder