Je vloer

Laten leggen
ContactVestigingen

Laat uw vloer leggen door een vakman

 

Een vloer leggen? Dat kan ik best zelf! Of toch niet? Het leggen van een vloer overlaten aan een professional zorgt ervoor dat het met expertise en aandacht voor detail gebeurt.

Vloeren leggen is vakmanschap. Door jarenlange ervaring weten onze parketspecialisten al precies waar ze op moeten letten. Want wat voor ondervloer ligt er eigenlijk in een ruimte? En kan mijn laminaat zomaar op het tapijt gelegd worden? Hoe zit het eigenlijk met de plinten, kunnen deze staand tegen de muur of juist plat op de vloer? Parketspecialisten van ParketGroep Nederland geven u altijd advies op maat. Zo komen we samen met u tot de keuze van een vloer en alles eromheen, zoals de ondervloer en de randafwerking.

Persoonlijk advies bij u thuis

En dan is de knoop doorgehakt: u heeft uw droomvloer uitgekozen. Nu moet deze natuurlijk zo snel mogelijk gelegd worden! Onze parketspecialisten komen altijd eerst bij u thuis langs om de situatie te bekijken. We meten de ruimte(s) op en kijken met een apparaat hoe vochtig het is. Daarna krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

 

Tip

Maak een afspraak in de winkel om uw speciale wensen te bespreken. Dan kan ik u een optimaal advies geven en ook meedenken in de goede oplossingen. Vaak kan ik bepaalde wensen op een andere wijze oplossen, dan u in eerste instantie wellicht gedacht heeft. En komen we samen tot de beste invulling.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

Onze vakmensen zijn goed geschoold. De meesten hebben jarenlange ervaring, én worden getraind in de laatste trends en technieken. Voor welk type vloer u ook kiest, bij ParketGroep Nederland hebben we vakmensen in huis die in elke vloer thuis zijn. Komen ze tijdens het leggen nog dingen tegen? Bijvoorbeeld een deur die ingekort moet worden? Of een extra deklatje dat geplaatst moet worden?

Onze parketspecialisten lossen dat voor u op.

Vakmanschap

Parketgroep Nederland

Vind een parketspecialist bij u in de buurt

De vloer is af! Nu wordt het genieten.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer, is het handig deze goed te onderhouden. Gelukkig heeft ParketGroep Nederland een collectie onderhoudsmiddelen voor ieder vloertype. Wij adviseren u wat u het beste kunt gebruiken, en hoe. En wat als er na een tijdje per ongeluk iets stuk gaat? Of een van uw vrienden knoeit wijn op uw vloer? Geen probleem, want ook dan kunt u gewoon bij ons terecht.