Quick-Step®

Laminaat
ContactLaten leggen

HOUTEN VLOEREN COLLECTIE

LAMINAAT COLLECTIE

NEDERLAND COLLECTIE

 

Quick-Step® – Topspeler in de vloerensector

Quick-Step is een sterk merk dat mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten creëert voor je huis. Onafgebroken onderzoek en ontwikkeling maken van Quick-Step één van de topspelers in de vloermarkt. Quick-Step biedt een breed scala van designvloeren.

Natuurlijke schoonheid tot in de kleinste details
De Quick-Step-laminaatcollectie is volledig geïnspireerd door de natuur. Quick-Step combineert de natuurlijke ‘look & feel’ van echt hout en echte stenen met de praktische voordelen die laminaat biedt, zoals een eenvoudig onderhoud en een gemakkelijke plaatsing.

Quick·Step® maakt het je gemakkelijk

Quick – Step biedt niet alleen een vloer aan, maar een totaaloplossing. Van vloeren, plinten en trapoplossingen tot ondervloeren, afwerkingsprofielen en accessoires: ons productaanbod verzekert altijd een perfect resultaat. Als uitvinder van het Uniclic® en Uniclic® Multifit kliksysteem garandeert Quick-Step ook een probleemloze plaatsing. Dankzij dit systeem kan je de planken in een mum van tijd in elkaar klikken.

De meest waterbestendige laminaat ooit

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig nu vochtindringing voorgoed tot het verleden behoort. De Majestic en Impressive (Ultra) collecties zijn voorzien van een waterafstotende Hydroseal coating op de voegen. Toch gemorst? Geen nood, de vloeistof trekt niet in de vloer en kan meteen opgeveegd worden. Dankzij deze innovatieve technologie kunnen Majestic en Impressive (Ultra) vloeren zorgvrij in een badkamer geplaatst worden.

Superieure krasbestendigheid

Quick-Step laminaatvloeren zijn ontworpen voor een leven lang gebruik en plezier. Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick-Step-laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan vloeren zonder Scratch Guard. Deze laag biedt een langdurige bescherming tegen dagelijkse slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, impact door hoge hakken enz. De vakmensen van de ParketGroep Nederland zijn allemaal geschoold in het vakkundig leggen van deze prachtige laminaatvloeren.