Nederland Collectie

Het eigen Merk van de Parketgroep
ContactLaten leggen

De huiscollectie

Elke ParketGroep Nederland-winkel heeft een zeer uitgebreid en actueel assortiment harde vloerbedekking.

Wij hebben een exclusieve huiscollectie – de Nederland-collectie.  Iedere vloer heeft eigen, onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling.

Deze Nederland-collectie bestaat uit houten vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.  Deze vloeren zijn te bewonderen in de showrooms, waar we graag met u in gesprek gaan over uw woonsituatie. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.

Ook hebben wij onze ParketGroep Nederland onderhoudsmiddelen.  Deze vindt u in onze winkels en online in onze webshop.

 

De ‘Nederland-collectie’ houten parketvloeren

Uw eigen stijl

Stijlbewust wonen gebeurt op basis van individuele keuzes die het mogelijk maken om de woonruimte een eigen stijl te geven. De vloer is daarbij een belangrijk onderdeel. De kleur, het motief en de gekozen afwerking bepalen in grote mate de sfeer van een huis.

Deze houten parketvloeren benadrukken deze belangrijke wooneigenschappen. Wij helpen u graag om uw woonruimte aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen, op basis van alle uiteenlopende mogelijkheden in kleur en patroon.

De houten vloeren van de ‘Nederland-collectie’ hebben Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. Denk bij afwerkingen aan geschaafd, verouderd, naturel of wit geolied, geborsteld geolied, gerookt geolied, in kleur geolied of gelakt. Een aantal van deze vloeren worden onbehandeld aan ons geleverd. U bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur u op uw vloer wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur na het leggen op uw vloer aan. Zo wordt uw keuze nog breder!

De ‘Nederland-collectie’ laminaatvloeren

Laminaat is een populair product, ook in de winkels van ParketGroep Nederland.

De Nederland-laminaatcollectie is geïnspireerd op diverse kunststromen. Dat zie je terug in de fraaie kleuren en structuren van het laminaat. Deze complete laminaatcollectie bestaat uit drie series en is opgebouwd uit diverse kwaliteiten, dessins en kleuren. Voor vrijwel elke woonwens hebben we een geschikt product.

U kunt de vloer zelf leggen of door onze vakmensen laten installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook geven we u graag advies over welke ondervloer u het beste kunt gebruiken, welke plinten de door u gewenste afwerking opleveren en of de vloer geschikt is om te gebruiken bij vloerverwarming.

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.