MAXXI

Houten vloeren
ContactLaten leggen

MAXXI half massieve houten vloeren

MAXXI half massieve parketvloeren combineren de levensduur van traditioneel parket met het gemak van samengesteld parket. MAXXI vloeren hebben namelijk een toplaag van 6 millimeter. Dit betekent dat ze lang mee gaan, omdat u ze meerdere malen kan laten schuren.

MAXXI vloeren zijn stabiel

MAXXI vloeren zijn multiplank vloeren. Dit betekent dat de vloer bestaat uit een onderlaag van multiplex en een toplaag van hout. Dit maakt de vloer stabieler dan een vloer die helemaal uit massief hout zou bestaan. De onderlaag zorgt namelijk dat de vloer niet zo snel reageert op wisselingen in de luchtvochtigheid. De bovenste laag van MAXXI vloeren is gemaakt van Europees eiken. Dit geeft de vloeren de natuurlijke uitstraling van hout.

Toplaag gaat lang mee

De toplaag van de MAXXI vloeren is 6 millimeter. Normaal gesproken heeft een multiplank vloer een toplaag van 3 tot 4 millimeter, of zelfs nog dunner. De toplaag MAXXI vloeren is dus een stuk dikker. Dit betekent dat u deze vloeren vaker kunt laten schuren. Gemiddeld gebeurt dit om de 10 jaar. Er gaat dan per keer nog geen millimeter van de toplaag af. MAXXI vloeren kunnen daarom een leven lang meegaan.

Tip

MAXXI vloeren zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit
verschillende breedtes en sorteringen, van rustig tot natuurlijk met veel en grotere noesten. En wilt u de vloer een kleurtje geven? Dat kan heel makkelijk met de Europees eiken toplaag. Het heeft weinig kleurverschillen tussen de planken, een diepe, warme kleur en is goed geschikt om te laten roken. De MAXXI vloer is dus aan te passen aan uw wensen. Zo is er een MAXXI vloer voor ieder interieur!

Voordelen van een gezaagde toplaag

MAXXI vloeren hebben een gezaagde toplaag. Deze productiemethode betekent dat u de vloeren in een variatie aan sorteringen kunt krijgen. Bontere sorteringen met veel noesten zijn vaak niet mogelijk bij productiemethodes als schillen of steken, maar bij zagen wel. Wilt u dus een vloer die er natuurlijk uitziet? Dit is bij uitstek mogelijk met een MAXXI vloer. De productiemethode van de toplaag zorgt er ook voor dat de vloer stabieler is dan een vloer waarbij de toplaag geschild of gestoken is.

 

MAXXI houten vloeren assortiment

Het assortiment bestaat uit de volgende mogelijkheden:

  • Half massieve multiplank
  • 18 mm dik in totaal
  • 6 mm gezaagde toplaag van Europees eiken
  • Breedtes: 18 of 22 cm, 26 cm op aanvraag
  • Sortering: Europees eiken rustiek 1-bis of Europees eiken rustiek AB
  • Prijs: vanaf € 79,95 per m²

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.