Huis Collectie

Het eigen Merk van de Parketgroep
ContactLaten leggen

De huiscollectie

Elke ParketGroep Nederland-winkel heeft een zeer uitgebreid en actueel assortiment harde vloeren Wij hebben een exclusieve huiscollectie – de Nederland-collectie. De Nederland-collectie is typisch Nederlands. Iedere vloer heeft eigen, onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Deze Nederland-collectie bestaat uit houten vloeren en laminaatvloeren. Deze vloeren zijn te bewonderen in de showrooms, waar u de producten op grote borden kunt zien.

 

Ook hebben wij onze ParketGroep Nederland onderhoudsmiddelen.  Deze vindt u in onze winkels en online in onze webshop.

 

Naast de exclusieve Nederland-collectie biedt elke ParketGroep Nederland-winkel ook een aantal merken aan. In alle winkels vindt u de topcollectie van Maxxi vloeren, unieke houten producten met een extra dikke toplaag voor levenslang woonplezier. Ook voeren de winkels de fraaie collectie van Quick Step laminaatvloeren, het meest bekende merk in de Nederlandse markt. Bekende merken als DiLegno, Junckers, Kährs, Haro, Bauwerk, Meister, Boen en Wicanders zijn bij veel van onze winkels verkrijgbaar. En natuurlijk worden deze vakkundig geïnstalleerd door onze vakmensen.

Aanpak van de parketspecialist

U heeft een vloer gekozen die past bij vloerverwarming. Wat gebeurt er daarna?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratiemagazine

Het Inspiratiemagazine van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het magazine ook ophalen in een van onze vestigingen.