Privacy Instellingen
Cookies:
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Parketgroep

Nederland
VloerenLaten leggen

ParketGroep Nederland heeft voor elke woonstijl een vloer

Op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heeft u vast al gezien dat u veel te kiezen heeft. De vloersoort, het patroon, de kleur. En hoe zit het eigenlijk met het onderhoud? En wat nou als u vloer verwarming heeft? Wij, de specialisten van ParketGroep Nederland, helpen u om door de bomen het bos te zien. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u op weg. En dan komen wij uw vloer ook nog eens professioneel leggen! Zoekt u advies op maat? Dan kunt u altijd langskomen in een van onze winkels.

Zorgvuldig en met expertise gelegd

MAXXI half massieve parketvloeren combineren de levensduur van traditioneel parket met het gemak van samengesteld parket. De MAXXI vloer is aan te passen aan uw wensen. Zo is er een MAXXI vloer voor ieder interieur!

ParketGroep Nederland bestaat 25 jaar en dat vieren we met unieke jubileumaanbiedingen. 
De eerste unieke jubileum aanbieding: 
Houten Vloer “white classic” voor € 29,95* Deze vloer kost normaal € 49,95

ParketGroep Nederland

ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met 16 aangesloten showrooms verdeeld over heel Nederland. De bij ParketGroep Nederland aangesloten leden voldoen aan strenge eisen en normen. Ze hebben het kennis- en adviesniveau in huis om de consument te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij ze past. En de vakmensen in dienst om deze vloer ook perfect te plaatsen.

Advies op maat

Een nieuwe vloer koopt u niet dagelijks. Onze adviseurs helpen u dan ook met veel plezier en kennis. Op basis van uw situatie helpen ze u met het maken van de juiste keuze. Of dit nu om een parketvloer, een laminaatvloer of kurk of PVC gaat. Zo heeft u jarenlang plezier van uw kwaliteitsvloer.

Aanpak van de parketspecialist

Hoe helpt de ParketGroep Nederland u met uw keuze?

  • Uw parketspecialist zal u adviseren bij de keuze voor uw vloer. Hij neemt op basis daarvan de vervolgstappen met u door.
  • De parketspecialist komt in uw woning kijken.
  • Samen met u bepaalt hij wel tussenvloeren of egalisatie er nodig is.
  • Dan kunnen we uw vloer plaatsen. Dat gebeurt door zeer ervaren vakspecialisten.
  • Uw vloer is gelegd. Dan is uw vloer zo goed als klaar voor gebruik! De parketspecialist bespreekt met u de vervolgstappen.
  • U ontvangt uitgebreid onderhoudsadvies zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Download het Gratis Inspiratieboek

Het Inspiratieboek van de ParketGroep Nederland staat vol met inspiratie die u helpt bij de keuze van uw nieuwe vloer.

Vul uw gegevens in en u ontvangt de link voor de dowload. U kunt het boekje ook ophalen in een van onze vestigingen.