Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Los te leggen PVC vloeren

Zonder klikken of lijmen een hoogwaardige PVC vloer leggen kan met de SimpLay collectie PVC vinylvloeren. Dit is de oplossing voor een snel, makkelijk en stofvrij te leggen modulaire PVC vloer. De SimpLay tegels of stroken kunnen eenvoudig worden verwisseld als de vloer om een gedeeltelijke aanpassing vraagt of om een nieuwe look te creëren. Mede door de sterke toplaag van 0,7 mm is de hele collectie uitermate geschikt voor gebruik in commerciële projecttoepassingen waar extreme belasting voorkomt, zoals winkels, hotels, kantoorgebouwen of ziekenhuizen.

Mix & Match

De kleuren en materialen van de SimpLay PVC vinylvloeren zijn perfect op elkaar afgestemd en naadloos aan elkaar te leggen en te combineren met een selectie bijpassende tapijtstroken en schoonloopstroken. De collectie bestaat uit 50 verschillende designs in drie kleurgroepen verdeeld om de keuze voor het ontwerp van uw project makkelijker te maken.“Coffee” biedt vloeren in de nu zo populaire warme bruintinten. In de serie “Berry” zijn er mooie grijstinten met sterke contrasten. Gemengde kleuren en designs zijn bij elkaar gebracht onder de noemer “Pepper”. De SImpLay collectie PVC vloeren bestaat uit moderne designs, van elegant eiken met zijdematte finish tot vintage verweerd hout of trendy betonlook.

Verschillende soorten en maten

De SimpLay PVC vloeren zijn verkrijgbaar verschillende afmetingen. Maten die vergelijkbaar zijn met veel voorkomende plankmaten (178x12cm) en tegelmaten (30×30 en 60x60cm) maar ook extra grote XXL maatvoeringen (185x15cm en 91x91cm). In alle gevallen is er aandacht besteed aan de details en zijn de decors optimaal afgestemd op het formaat. 

Milieuvriendelijk en duurzaam 

De hele collectie SimpLay PVC vloeren is zeer duurzaam. De vloeren zijn emissiearm en hebben het keurmerk “Indoor Air Comfort Gold“ gekregen. Er wordt geen lijm gebruikt om de vloer te leggen, wat een positief effect heeft op de luchtkwaliteit van de ruimte. De vloeren hebben een lange levensduur, zijn recyclebaar en meerdere malen te gebruiken. De tapijtstroken zijn gemaakt van ECONYLyarn, een 100% geregenereerd garen. Kortom een duurzame vloer van hoge kwaliteit.